Δωμάτια & Σουίτες

Βυθιστείτε στην καλλιτεχνική πολυτέλεια του ξενώνα Αμυμώνη

πολυτελες περιβαλλον

Ανακαλύψτε τα δωμάτια & τις σουίτες μας

Είτε αναζητάτε μια ρομαντική απόδραση, μια πολιτιστική απόδραση ή απλά ένα μέρος για να χαλαρώσετε, το Amymone Guesthouse προσφέρει το τέλειο σκηνικό. Μπείτε σε έναν κόσμο όπου η ζωγραφική, η γλυπτική και η φωτογραφία συγκλίνουν σε έναν αέναο χορό δημιουργικότητας και στυλ. Κάθε γωνιά του ξενώνα μας είναι διακοσμημένη με μοναδικά έργα τέχνης, δημιουργώντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Stay in Nafplio
Μπαλκονακι με θεα το σοκακι

Junior Σουίτα Μυρτιά

Δημιουργία του Ιταλού καλλιτέχνη Francesco Moretti. Μοναδικό, νεανικό, ρομαντικό. Ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη διαμονή στο Ναύπλιο. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT.

προσκεφαλο με ανακυκλωμενα ξυλα

Junior Σουίτα Ελιά

Δημιουργημένο από τον Ιταλό καλλιτέχνη Francesco Moretti ώστε να προσφέρει τους επισκέπτες άνεση για να απολαύσουν το πρόγευμα σας ή να διαβάσουν ένα βιβλίο. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT.

Stay in Nafplio
Guesthouse in Nafplio
Ιδανικο για ζευγαρια

Deluxe Δίκλινο Δωμάτιο - Σοφίτα

Κομψή και άνετη, η Deluxe σοφίτα διαθέτει θέα από το παράθυρο, τις στέγες και το γραφικό κάστρο του Παλαμηδίου. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT. Δημιουργία του Ιταλού καλλιτέχνη Francesco Moretti.

η νοσταλγια διαπερνα καθε γωνια

Δίκλινο Δωμάτιο Υάκινθος

Το άσπρο – μαύρο αποτελεί άποψη, παραπέμποντας στην αισθητική των 60’ς και την Pop-art διακόσμηση. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT. Δημιουργία του Ιταλού καλλιτέχνη Francesco Moretti.

Hotel in Nafplio
Rooms for couples in Nafplio
Μουσικo θεμα σε κοκκινο χρωμα

Δίκλινο Δωμάτιο Ανεμώνη

Ο Ιταλός καλλιτέχνης  Francesco Moretti δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό, μουσικό θέμα σε κόκκινο χρώμα στο προσκέφαλο του κρεβατιού τόσο απλό αλλά και τόσο πρωτότυπο. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT.

ζεστη φιλοξενια

Δίκλινο Δωμάτιο Ηλίανθος

Με φυσικά, ανακυκλωμένα υλικά, ο Ιταλός καλλιτέχνης Francesco Moretti δημιούργησε ένα τρελό κεφαλάρι για να αφήσετε τις αφιερώσεις σας. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT.

Guesthouse in Nafplio
Stay in Nafplio
Μοναδικό, νεανικό, ρομαντικό

Δίκλινο Δωμάτιο Ίριδα

Μια πιο ανάλαφρη εκδοχή του γαλλικού στυλ, με λευκά και off white,ζεστά χρώματα. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT. Σχεδιασμένο από τον Ιταλό καλλιτέχνη Francesco Moretti.

γοητευτικη ρομαντικη ατμοσφαιρα

Δίκλινο Δωμάτιο Ρόδο

Tο δωμάτιο Ρόδο, με ένα εντυπωσιακό έργο του Ιταλού καλλιτέχνη Francesco Moretti συνδυασμένο με παλιά έπιπλα εξοχής. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT. 

Stay in Nafplio
Stay in Nafplio
Ρομαντικο δωματιο

Δίκλινο Δωμάτιο Λεβάντα

Δωμάτιο διακοσμημένο με έργο του Ιταλού καλλιτέχνη Francesco Moretti με το οποίο ξεφεύγεις από τα τετριμμένα. Ασύγκριτη άνεση ενός καλού ύπνου στα φυσικά μας στρώματα και μαξιλάρια από την COCO-MAT.